Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

DRA meg baklengs inn i fuglekassa!!!....

Er det SÅ vanskelig her på blogg.no at jeg snart river meg i håret, biter negler og kaster Mac`en i veggen?

Jeg er faktisk av de mest teknisk og innsiktsfulle kvinnfolk i snart 40 åra!!  

I natt var jeg i helvete fordi bloggen ikke fungerte som jeg hadde tenkt, jeg er fortsatt i helvete, men nå har mørkets fyrste  kryptert det trådløse nettverket og ingen får koden!  skjønner du???

Jeg ønsker meg en bloggdesign som gir et lite preg av meg, litt mørk, litt rød, litt dyster, og litt mystisk og sist men ikke minst litt vakker, er det for mye å forlange?, Nei.

Hvorfor er det ikke noe lagre knapp på oppbyggningen?, hvorfor når jeg tror at jeg har fått det til må gå tilbake og da er alt nullstilla igjen, HVA FAEN ER VITSEN!!??? Det er som å søke på billige flyreiser, du plotter inn all info, hvor du skal, fra hvor du reiser, datoer, hvor mange barn skal være med, hvor gamle barna er og trykker søk
, - desverre ingen avganger denne dato, - ok, det er greit det, skal søke på annen dato?? ja ja, NEI!!! hvem gidder vel det når man MÅ taste inn alt på nytt?

Jeg spyr.... kanskje det er Mac´en sin feil, kanskje blogg.no er helt uskyldig, ?

Jeg går og ser litt på Merlin ( jada! jeg er snart 40, men jeg liker eventyr!!) kanskje jeg kan trylle frem en passende header og design??...

Jeg spyr.... 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits