Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

HVOR er foreldrene...

... når jenter på 12 år skriver i bloggen sin - I dag begynner Paradise Hotel, dette har jeg gledet meg til !?

seriøst, det er mye "crap" som går på Tv for tiden, men tror faktisk at Paradise Hotel er et av de værste!

Jeg har forståelse for at realety program kan være morro, men hva er så fengende med å følge en haug med 20 åringer som stort sett drikker, lager intriger og har sex på tv??

Tv3 sender dette programmet kl. 2130, skal ikke tolvåringer være på vei i senga si da? Hvilket signal sender mor g far sitt barn hvis de synnes det er greit for en 12 åring å se på noe som hun faktisk ikke har lov til å gjøre før om 4 år og 6 år ??

I Oslo er gjennomsnittet på sexdebut runt 12-13 år..... !!!!!! * Hjerte mitt blør* av tanken!!!  

Jeg er tilhenger av å prate med barna våre om alt, hvem skal dem ellers snakke med hvis ikke oss, som ikke vil de annet en godt her i livet, hvem skal man eller stole på en sine foreldre ?  Vi har da vært gjennom det samme som dem, samme følelser, tanker, frustrasjoner og ubesvarte spørsmål. 

... men jeg er ikke for å la barna våre se på underholdning som "godtar" slik "oppførsel" av unngdom på riksdekkende tv.

Ungdom er ungdom, sex, drugs and Rock and Roll, vi har alle vært der i en eller annen grad, men trenger vi vise barna våre det nå i 12 års alderen, er det ok? synnes ikke det og den nye "bølgen" med foreldre som tror at fri oppdragelse er greia , BULLSHITT!!! 

La våre barn bli egne individer, la de feile og lykkes, JA, men la oss ikke "mate" dem med ting som ikke skal skje i livet deres før senere.

Det er lett for jenter og gutter i 12 års alderen å se opp til ungdom på slike programmer, vile være like "cool" som dem, farlig sti å begi seg innpå når man er så ung.

Alt til sin tid.....

Én kommentar

Trine

10.mar.2009 kl.05:55

Jeg kan vel neppe bli mer enig. Orker ikke skrive en lang kommentar, kunne skrevet mye om dette, men natta er natta, eller morgenen. Må komme meg i seng. Uansett, det er ALLTID foreldrene som har ansvaret, og jeg tror mange foreldre bruker all for lite tid til å forklare og snakke med sine barn/ungdom om ting som dette. Vi som er voksne skjønner (forhåpentligvis, he he) at vi ikke skal ha sånne mennesker som de i Paradise Hotell som forbilder, men unge mennesker synes ofte disse er dødskule og vil bli som dem. Dette er ENE og ALENE foreldrenes ansvar og utfordring.Fint og viktig innlegg.Klem

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits