Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Må leses bare MÅ leses.....visbildeservlet


Fra bokomslaget
Jette A. Kaarsbøl ble årets danske debutant. Prisbelønt og kritikerrost er DEN LUKKEDE BOK en sensasjonell debut om de store tingene i livet. Året er 1875. Tjueen år gamle Frederikke Leuenbech lever en søvngjengeraktig og overbeskyttet tilværelse som brått skal opphøre idet hun treffer den idealistiske og sjarmerende fødselslegen Frederik Faber.
vs


Fra bokomslaget
En spennende reiseguide til Carlos Ruiz Zafòns Barcelona, slik den blir beskrevet i hans berømte roman Vindens skygge. Den katalanske hovedstaden spiller en sentral rolle i denne besettende romanen. Reiseguiden tar deg med til sentrale steder i Vindens skygge. Her kan man gjenfinne det nostalgiske Barcelona fra den gang, men også den moderne byen som den har blitt.Jeg er utrolig glad i å lese bøker, men får ikke alltid tid til det etter en lang dag på jobb, så jeg leser i ferier og når jeg drar på tur. Det er ingenting som er så trist som å ha kjøp seg en bok som man skal ha med på ferie og så er den til å kaste vegg imellom.!!
Tips fra meg, ta alltid med deg 2 eller 3 bøker, i tilfelle du ender opp med å kjøpe Heksen fra Portobello med Paulo Coehlo ( som jeg forsåvidt elsker Alkemisten  hans og har lest en del av hans bøker nå) men han ruger rundt på samme sti hele tiden... BORING Paulo!!!

Den lukkede bok er litt "treg" i begynnelsen og akkurat i det jeg nesten gir opp hele boka, DA skjer det vet du !!!... 


Vindens skygge er en fantastisk velskrevt bok, med spenning, kjærlighet og sorg. Jeg VAR i Barcelona, detaljrik skildring av byen.


Nå leser jeg Englenes Spill av samme forfatter og den slutter der Vindens skygge begynner....Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits