Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Sexy sko er enhver kvinnes rett....Etter en uforklarlig trang til å male tåneglene røde, måtte jeg bare ta på meg mine designersko fra     Jaime Mascaró.

Vakre og sexy sko er enhver kvinnes rett, og ja du kan eie så mange som du har råd til! ... ferdig snakka!!

Jeg har aldri brydd meg noe særlig om designer ting, jeg kjøper det jeg liker og har råd til. Koster skoene 50,- kr på europris og jeg liker dem, ser jeg ikke noe problem, eller om de koster 1000,- på Bianco, so?

Så når det er sagt har jeg skodilla og etter en del turer til utlandet de site 2-3 årene har jeg en deal med meg selv... ett par designersko kjøpes, ikke hva som helst bare fordi de heter det de heter, men skoene må SNAKKE til meg!!..

I fjor sommer var jeg på den lille øyen Menorca som ligger utfor Spania og jippi der holder den kjente designeren Jaime Mascaró til. En halvtimes biltur på en søndag og VIPS der var vi på fabrikken og utsalget hans.... åååååh det var som å være et lite barn i en godtteri butikk, jeg lover deg, jeg og søstra mi sleit!....

Det var så mye vakkert der!!! og de var mange par som SNAKKA til meg, men etter en time med valgets kvaler, satte jeg meg i bilen med et glis om munnen og en ro i sjela ( du vet hva jeg snakker om jente!! )

Bella hadde fått seg årets modell av noen helt fantastiske sorte stroppe sko og et par blekrosa bling bling sandaler med liten hæl... var jeg blakk... NIKS, denne damen betalte kr. 1200,- for begge parene!!! 

Dra til fabrikken hvis du får annledning da kan du spare masse penger.


Tok et bilde .... You like ?


jaime mascaro


3 kommentarer

Christina

29.mar.2009 kl.20:19

Skooooo

Elisabeth

01.apr.2009 kl.08:31

Hvilken neglelakk er det du har på deg på bildet med de lekre skoene?Den var så fresh og lekker!!!E :-)

Isabella

01.apr.2009 kl.15:37

Den røde fra Chanel :)

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits