Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

For frustrerte tenåringer med uren hud...


Kjære du...

Etter at vi har prøvd utallige proukter som  lover gull og grønne skoger er det bare å innse at det ikke er alle "clerasil" "spotfree"  og "clean" produkter som hjelper mot kviser og uren hud.

100 vis av kroner har flakset ut vinduet på jakten etter et produkt som fjerner urenheter i huden.

Jeg selv bruker bare Clinique produkter, huden min har aldri vært så fornøyd som nå i sin alder av snart 40 år. Husker at for noen år siden at  jeg synnes clinique var så dyrt ( kankje fordi jeg jobba i staten?? Crapy lønn gitt!). 

Det er ikke av de billigste produktene, men heller ikke de dyreste.

Så kjære mødre/fedre og frustrerte tenåringer her er løsningen for mange av dere:


clinique

Clinique sin Anti-blemish solution fungerer, du må bare være litt tolmodig, forberedt på et lite utbrudd og så kommer bedringen, litt etter litt. Ikke slutt med det, fortsett å plei huden din med samme produktet. 

Vår tenåringsjente hadde masse kviser i pannen og i kinn, Hun er veldig glad for at vi kjøpte Clinique sin 3-step Anti blemish i resiesett størrelse ( for å teste) . Nå er huden hennes fri for urenheter og "vi"  bruker fortsatt denne serien. 

Synnes du den er for dyr, få noen som skal utenlands til å kjøpe på taxfree til deg, ønsk deg til jul eller bursdager, kjøp dem biligere på nettet,  eller rett og slett, kjøp et og et  av de tre produktene om gangen. Husk! disse produktene er superdrøye det er ikke så mye som skal til og du har dem lenge.

Sats på Clinique, det lønner seg. :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits