Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

sola er her og tid for å kaste noen tunge plagg...


DEILIG!!!!! sola skinner og jeg blir i godt humør når jeg tenker på sommerkjoler, sandaler og lette plagg.

Jeg må ælrig innrømme at jeg ikke helt følger med på hva som er super hot, jeg kler meg i det jeg føler meg komfortabel i og det jeg synnes kler meg, og det er stort sett sort! Jeg kan gå inn i en butikk og finne den fineste kjolen, jeg tar den med meg til ekspeditøren - du har vel ikke denne i sort ?.... sukk... vet, jeg er håpløs, men det er arv! jeg har en mor som i alle år når vi fem søstre slet med vekta sa - sort er slankende.

Jeg er ikke noe sylfide nå heller, men djiis nå blir jeg 40 år neste år og har sluttet å være så manisk angående vekta mi, orker ikke sulte meg ihjel på sprøe suppekurer, Rikshospitalet kurer, fastekurer og Nutrilett kurer, DET er jeg ferdig med.

Jeg elsker lette og ledige klær, litt sånn bohem aktig stil, a la Indiska.

imgthing


imgset1imgthing24b15053b5495fc55761b2a2d3a2825f7Her er noen antrekk jeg absolutt ville gått i, skal bare kvitte meg med noen sperrer først!!amys pink and black outfit


ROSA???? jo jo det fønker det, synnes det var stilig, kjolen skal jeg spare til neste gang jeg blir reinkarnert som Kate Moss!!


jules yellow and black outfit

NICE!!! Wicked sko!!


polyvore

OOOPS! kjørtet var litt i det korteste laget, men nice, skoa var ØGLY og armbåndet hadde du ikke fått på meg om det gjaldt livet mitt! 

tapasoutfit
Dropp rosedingsen og korset for min del, eller veldig søt!!MEN, her er det ultimate sommerantrekket for meg.....imgset
Hva trives du best i ?


5 kommentarer

maja

11.apr.2009 kl.18:43

å, så mange fine klær! :) trives selvsagt best i slaskebuksa, men bruker ikke det andre steder enn hjemme og hos kjæresten ;)

maja

11.apr.2009 kl.19:01

sv: tusen takk, koselig å høre :D og i like måte! :)

Trine

12.apr.2009 kl.03:32

Takk, men jeg ser ikke noen innlegg på twitter men.. Det kommer kanskje? Hvor skal jeg kunne se mine innlegg da? Jeg må bare lagre brukernavnet mitt en gang i fanen twitter i innstillinger? Eller?Nyyydelige klær. Elsker den stilen jeg også!

isabellisabell

12.apr.2009 kl.04:43

Så stilig! Jeg liker sånne klær som er litt løse og luftige. Ble glad når det kom på mote! Ingenting er værre enn trange, halvkorte gensre.Jeg klarte forresten til slutt å få den telleren på siden min :D Takk så masse!

Caroline

12.apr.2009 kl.12:58

sv: hehe, takk for det:) ja jeg er aldrig helt fornøyd fordi jeg blir så fort lei av å se mitt eget design, hehe.

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits