Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

London


Borte bra, men hjemme best? Tjaaaa.....

Etter en fantastisk fin helg sammen med min kjære og mine søte "barn" ( som forsåvidt ikke er så små lenger, snart 15!!!) er jeg ikke helt sikker på at vi var klare til a dra hjem riktig ennå.

Sist vi var i London ( 2 år siden) slet vi ut barna våre og var "turister ut av helvete!!!" dvs. at vi gjorde alt og så alt!! ... ler...
barna var helt amøbe og utslitte ( morsomt å slite dem ut, pleier å være omvendt) ordtaket  " Shop until you drop" var virkelig passende. Bare gi tenåringene dine en god del cash, be dem slå seg løs og betingelsen er - hvis du ikke klarer å bruke det, tar jeg det tilbake !!!.... fønker som ei kule.

Denne gangen:
Større barn! deilig å ha med seg to tenåringer som setter pris på å ta livet med ro, ikke mange store planer, men dra til London for a "chill" som sønnen min sier.

Ankome fredags kveld, litt tog in til byn og et par skifte med the tube ( vi er drevne på London Underground) finne hotellet som absolutt er å anbefale, litt utfor smørøyet, men alikevel rett rundt hjørnet. Mariott Hotel i Maida Vale er et supert hotel med basseng og fine rom, ca.2000 ( 21 dagers preorder dicount, eller noe sånn!) spenn for 4 personer i 3 netter.
Lempe bagasjen og en liten taxitur til Roka

img0123img0124img0127
 

Dårlig system på serveringa, ingen forklaringer og en haug med servitører og "fraktere" ved bordet. Maten var utrolig god, stedet var hipp og cool, MEN... du trenger en kebab eller noe etterpåselv om du har spist en tasting menu og fått en regning på nærmere 3000,- IKKE sååå bra!
Ja ja, vi spaserte og tok oss en Sausage in a roll.

Lørdag dag : SHOPPE, SHOPPE, SHOPPE, tull og kos!!

dsc0101dsc0141dsc0083Lørdag kveld: GORDON RAMSAY!!! YEAAH. ( Gordon Ramsay = GUD). Kjendiskokken har åpnet 3 Puber rundtom i London, vi besøkte The Warrington

Tradisjonell engelsk pubbmat i stilige omgivelser. GODT!!!!!!!! anbefales på det sterkeste. Ikke la deg irritere hvis du får en RAR kelner!!... WIERDO!!

dsc0146dsc0147dsc0149


SØNDAG!!!
DOOOH.... CAMDEN MARKET, en liten søndagstur med busen og VIPS der var du midt i markeds virvaret. Fyttikatta for et liv, aldri dra fra London uten å ha fått med deg dette !! Her finner du alt, nytt, gammelt, you want - they got!Mandag:
Sjekke ut, lunsj kl. 1330 på Jamie Olivers Fifteen

BEST BEST BEST!!! Ypperlig service, DEILIG mat og stilige lokaler og fine priser for dagens 3 retters lunsj!!!
IF YOUR IN LONDON...JUST DO IT!!

dsc0325dsc0331dsc0334


Så, skål for unge Oliver og skål for London!!

dsc0323They know were you are, dont phone home!

dsc0170   


3 kommentarer

Trine

06.mai.2009 kl.00:44

Ser ut som dere har hatt en fin tur ja. Du, den mandagslunsjen så kjempegod ut!

Isabella

06.mai.2009 kl.11:32

Ja vi hadde det utrolig fint og lunsjen hos Jamie Oliver var topp!

Trine

06.mai.2009 kl.23:27

SV; Tror nok ikke det, men hvem vet? Det er jo påvist en fysisk lidelse så I don't know....

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits