Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Svar på : Dramatisk utfall av middag!


Her er du blitt snytt for ganske mye bakgrunnsfakta. Kvinnen var gift var ute på en tur over øde fjellpartier i Sør-Amerika da flyet deres krasjet. Ektemannen blir skadet, men kvinnen og flyets pilot er uskadet. Da det ikke finnes mat i området, beslutter ektemannen og piloten å dra avsted å finne noe.

Piloten kommer alene tilbake og sier at de fikk skutt en gribb, men mannen hennes overlevde ikke turen tilbake til flyet. De spiser gribben, og blir reddet. Kvinnen vil markere at hun overlevde med nok en gang å spise gribb.
I det hun kjenner at det smaker helt anderledes enn oppe i fjellene, innser hun at hun har spist sin ektemann,
og tar sitt eget liv..

Én kommentar

☆Rebella☆

12.mai.2009 kl.23:17

aaaaaaaaaah, det kunne jeg faktisk ha tenkt meg til hadde jeg lagt litt i det, jeg burde ha tenkt litt 'outside the box'! Jeg kan nemlig komme opp med de sykeste ting, og jeg tror så absolutt folk kunne skjønt det av seg selv - haha, jeg henger meg for mye opp i at 'åh, jeg SKJØNNER det ikke' i stedet for å sette meg ned og tenke litt hardere på det;p Tusen takk for oppklaringen, og meldingen (som jeg ikke så før i dag, jeg er ikke flink til å få med meg de meldingene mine) - veldig trist løsning på gåten:-0

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits