Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

CRU... som i Premier Cru eller Gran Cru ??


Ja Bella har endelig fått seg fagbrev i sitt fag og er som min samboer sier endelig blitt fagarbeider, vel, i tillegg til det så har jeg vært Autorisert legesekretær i årevis, er ikke det en fagarbeider da!! tsk ... tsk...

Jo nå skal du høre! Bella besto fagprøven onsdag 10 juni og på jobb skulle vi på "junibord" siden det ikke ble noe julebord på oss.

Vi er ikke mange for å være helt eksakt er vi bare 4 stk ansatte! så vi skulle ut å kose oss.

Aperitiff hjemme hos oss med fantastisk champagne fra Tattinger, en Blanc det Blanc (  betyr bare på chardonay)
Så spaserte vi til Mayorstuen og inntok det  culinariske tilskuddet CRU.

Et a-lag med kokkekjendiser og vinelskere står bak vinbaren og restauranten Cru. Resultatet er et vinmekka med mat.

lbcruvinbar4154988j

Vi startet med en fantastisk champagne fra Bruno Palliard og norske østers fra Bømmlo, fantastiske !!
Aspargessalat ( denne er vel den jeg har noe å utsette på, ikke noe fest og ingen asparages!)  Ørret,
Gåselever med rabarbra, Dielam fra Rogaland ( hurra for siddisene, SATAN kor godt det va!) , Ost og Bringebær, konditorkrem dings.

img0182  img0183


img0185  img0188

Hos Cru får du hverken brus eller espresso kaffe ( unngår man 1 latte, en dobbel espresso med lettmelk, en macciatto på soya!) helt idiotisk når gjester ber om slik på restaurant, KOM DEG PÅ EN KAFFEBAR MORRON!!

Så hvis du ikke øsnker at disse utrolig flinke vinkelnerene skal sette vin til maten din må du nøye deg med farris eller epplemost.

Fantastisk mat og vin, virkelig en Gran CRU !!



bella


Én kommentar

Trine

17.jun.2009 kl.02:36

SV; Synes slutten var nydelig jeg....

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggere







Blopp.no

Kategorier

Arkiv

hits