Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Heroes...


...er det lov å ikke gjøre noe annet en å se på tv helt frem til kl. 0600 om morgenen og når man står opp igjen sette på tv`en igjen?

Jeg mener, er det lov å bli så hekta? Har  hørt og sett mye klipp av serien Heroes og alltid hatt lyst å se den, men aldri blitt noe av. MEN, så fant jeg sesong 1 del 1 & 2 på bensinstasjonen på Ringebu for en 100 lapp, so what the hell.

Jepp, som sitert over har jeg ikke gjort noe spesielt , utenom å lage middag og sette på en vask med klær i dag...tilsammen har jeg sett 23 episoder med overnaturlige evner, skurker, helter, action og blod! 
er det lov, eller?

heroes


Noen som har sesong 2  ????UPPDATE: glem 2, noen som har sesong 3 ? ( yeah yeah, hadde en raid med sesong 2 også! .....) ...rekker tunge...4 kommentarer

Stine

22.jul.2009 kl.11:55

SV: Det kan jo være så mangt...Det kan være rettet til en person f.eks. meg, det kan være klokken, det kan være heisen, det kan være tv`n, trappen, osv... ;o)

Isabella

22.jul.2009 kl.12:18

klokka er riktig :)

Beate

29.jul.2009 kl.22:17

Hehe, dette kjenner jeg igjen! Jeg har ikke sett Heroes, men ble hekta på "Dexter" Jeg og mannen satt fra tidlig formiddag til langt på natt og så hele sessong 1 på en dag. Det samme gjorde jeg da jeg hadde kjøpt den komplette sessongen med "Sex og singelliv".. det ble noen timer foran skjermen.

Isabella

31.jul.2009 kl.01:38

uff ja... :)

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits