Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Chef Suarez, we love you....


Det finnes et fantastisk brasserie i denne byen, der dine drømmer om å være tilbake i Paris blir virkelighet.

Servitørene har vært der i evigheter og vet hva de gjør, lærlingene er noen sjønne vesner som lever seg inn i den stolte rolle som kelnere ( noe vi nordmenn egentlig ikke er, servitører er "tjenere" tenker mange!)  NEI, det skal mye til for å bli en god servitør, det er ikke alle som egner seg i dette yrket. Du skal elske mennesker, alle slags mennesker, til og med du, ja du ja som oppfører deg som en pompøs drittsekk fordi du skal inponere hvem det nå måtte være du har med deg til middag. Du skal elske mat og vin i kombinasjon, du skal bry deg om stedet du jobber på og du skal komme på jobb smilende selv om kjæresten din er deg utro og det er ingenting du kan gjøre for at faren din skal være stolt av deg!
POLICY : Det er IKKE gjestene sin feil at dagen din suger ! og dette kan "guttenne og jentene" hos Chef Suarez! .

Vi har alle vårt å slite med, men på BRASSERIE FRANCE kan du slappe av, smile, bli oppværtet og drømme deg bort i fantastiske lukter, atmosfære og mat.

img0360

Abstinensene var store når vi bestemte oss for en tur til han andre kokken i mitt hjerte..... østers, biff tartar... OH YES!!

img0361     img0363

Et glass muscadet til østersene og en liten karaffel huset røde til hovedretten er akkurat hva du trenger for at abstinensen skal gi seg.

Og jeg må fortelle deg at... det er umulig å gå der i fra uten å ha spist vellagrede franske oster og plukket fritt fra den fantastiske dessertvognen....


img0365     img0366

Jeg blir varm i hjertet bare jeg skriver om det!!
Så, skal du kose deg med kjæresten, catch up med moren din, wine og dine en foretningsforbindelse eller rett og slett bare ta med deg sønnen din på blåskjell fordi det er livretten hans, ja det vet du hva du har å gjøre, men du?

BESTILLL BORD!


VIVE LA FRANCE, VIVE SUAREZ!!


bella

Én kommentar

Two Faces

16.aug.2009 kl.20:55

SV: tusen takk for det! Du har et utrolig fint design på bloggen din.

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits