Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

FIASKO hos Emil & Samuel...


Dette nye hipp stedet ligger på toppen av det fancye Steen & strømm magasinet.

Det er gratis å henge fra seg jakker kåper og bagger... imponert over det ble jeg.

Pesronalet er ungt og hippt, men det de serverer er IKKE noe å skryte av!!

Etter et utrolig vellykket utdrikkningslag begynnelse for min barndomsvennine, skulle 18 jenter til bords hos overnevnte.
Prisen for en 3 retters midagg og 2 glass vin er satt til kr. 620,-, noe som er helt ok, bortsatt fra at alt måtte betales på forhånd ?? HALLO ? redd at vi skulle klage eller være missfornøyd?

Forretten:
er asparages med hvit, halvtykk saus og rå champignon skriver over og som ikke smaker noe som helst. Ser godt ut, men desverre .....

img0384

Hovedretten:
Risotto ( grønn sådan) med enten kylling, høns ( vet ikke fordi vi aldri fikk presentert menyen eller vinene for den slags skyld) risottoen var AL DENTE!! med andre ord... IKKE kokt ferdig! og det er ikke noe som er så forferdelig som å spise en grøtete ris som ikke er kokt! kyllingen/hønsen så ut som om det ikke hadde sett insiden av hverken ovnen eller varme i det hele tatt.

img0385

Desserten
En sjokoladefondant som for såvidt var måltidets høydepunkt, selv om kokken hadde kokt den på for høy varme og for lite, altså... et tørrt skall sjokoladekake med alt for mye rennende sjokolade. Det var faktisk en ting som var SUPERGODT, og det var en eller annen form for karamel "dings" som fulgte med.

img0386

Jeg undrer, da jeg har hørt flere gode ting om dette hippe stedet på toppen av Steen & strømm, var det fordi vi var et utrdikkningslag at de bare "sopte i hop" det de hadde og tenkte at - tja de er sikkert så fulle at det ikke gjør noe, eller er det slik mat de serverer ellers også?

Av ren høffelighet for resten av selskapet sa jeg ikke et eneste ord og faktisk spiste opp. Utrolig feigt kanskje, men å være den eneste som sender tilbake maten når de andre 17 ikke sier noe var ikke et alternativ for meg i denne settingen.

Takterassen med dansegulv og DJ er fantastisk kult. Masse hippe menesker og kjendiser, men det lille glasset fylt med isbiter og toppet med knapt 3 cl coca-cola var ikke verdt de 36,- kr.bella
2 kommentarer

Ojda, sånn skal det da ikke være. Nei har ikke gørt om dette stedet. Tror ikke jeg legger neste restaurantbesøk dit heller...

fru Lyng

24.aug.2009 kl.11:10

Hei hei Bella.Ja det er et ganske frustrerende tema. Og en tenker lett "pokker for noen utakknemlige folk." Kommer hit til norge....får bolig, mat, møbler, klær, penger osv....også klager de??Og det værste er jo at de ikke vil sette seg inn i våre levemåter og regler. Noe jeg mener burde være det minste de burde fått til krav.har de det så kjett og vondt, og at alt vi gjør strider mot dems levemåte...flytt hjem da vel..Enkelt og greit. Og har ikke noe med å svikte mennesker som har det vondt og vanskelig som ei over i feltet skrev. Men et sted må grensen gå..men ...hehe..takker så masse for det;)Og ps!...det er bare å øse ut;)Får lov av megHa en fin dag;)

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits