Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Finn noe annet å bitche om, X-Factor er X-FACTOR!!


For folk i min bransje ( sene netter på jobb, eller bare C menneske) som da må stå opp kl. 0700 når man har lagt seg kl. 0400 fordi man har gjort en avtale og  skal være snill kl. 0815 om morgenen er ikke noe fest ... argh.

Det første som møter meg i cyberspace er syting og klaging over at Elin røyk ut av X-factor i går. Folk på facebook skriver at nå gidder de ikke følge med mer osv...

OK, hør nå her....

Jenta er flink, hun traff meg i hjertet og jeg kjente en tåre i øyenkroken når hun sang sin egenkomponerte sang på audition.

Hennes preformance i går var ikke noe spes. som Peters sa, - det var kjedelig.
Og han har rett, i går var det kjedelig, pent, men ikke noe "wow" og det er jo "wow" og X-faktor vi er ute etter her, eller?

Det er disse 3 som vet hva de leter etter og vi kan mene og synse hva vi vil, men til syvende og sist er det i første omgang 3 sukksessrike dommere som skal få frem en stjerne de har tro på.

xfactor273433m

Jeg sier ikke at noen av de andre som ble med har så jævlig mye mer X-faktor en Elin, MEN, det er alltid noen som må bli sendt hjem og denne gangen var hun en av de 4 som ikke ble med videre.

Showet handler ikke bare om å ha en god sangstemme, man skal ha kombinasjoen av alt, scenetekke, kamera sjarm og denne X-FAKTOR.

Jeg tror ikke at det er noe fare for Elin, hun har nydlige tekster og jenta kan synge,  jeg tviler ikke et sekund på at vi hører mer fra henne om ikke så alt for lenge.

Dette skjer hver gang det er enten, Idol, Norske talenter eller andre konkuranser. Noen taper og andre vinner, slik er livet.

Survival of the fittest...14 kommentarer

KamilleM.

08.okt.2009 kl.10:35

Jeg er veldig enig med deg,tror vi hører mere fra henne etterhvert.Hun hadde ikke den beste opptredenen i går,hun var i utgangspunktet ikke den optimale vinner,hvem det er ,gjenstår å se.

Ha en fin dag:-)
Hun er veldig flink..

SV; Hahaha, så herlig. Takk!

MYLDRA

08.okt.2009 kl.11:51

Jeg er nok enig. Men det hadde vært morsomt å sett hvor langt hun kunne kommet. Går ut i fra at JFK tar henne inn i stallen sin!

Isabella

08.okt.2009 kl.11:51

trinecam: Det er hun så absolutt!..

Isabella

08.okt.2009 kl.11:52

myldra: Det tror jeg også!

Tone

08.okt.2009 kl.12:03

Jeg ser ikke på X-faktor engang, men jeg er så utrooolig lei av å høre om hun Elin! Jeez... Det har skjedd før at flinke folk ryker ut, sånn er dessverre livet i disse konkurransene. Det handler om å prestere der og da, det nytter ikke å vite at noen "egentlig" er flinke. Jenta er sikkert flink, men det er da ikke verdens undergang at hun har røket ut? Hvis hun er så flink, så er uansett ikke exiten fra X-faktor det siste man kommer til å se fra henne..

Isabella

08.okt.2009 kl.12:05

Tone: AMEN!

Marit - sånn passe sprø

08.okt.2009 kl.12:51

Sv; Huff...ja jeg grein jeg også :-)

Mettejente

08.okt.2009 kl.13:02

Har ikke fulgt så nøye med på X-f, men skjønner hva du snakker om. Tydelig at her er det engasjement i alle fall.

HKH

08.okt.2009 kl.17:13

Jeg har fått med meg det meste av X-faktor men er neimen ikke sikker på hvem ELIN er alikevel..

Er det den jenta som gråter bare noen sier BØ, og ser ut som et gudsord fra landet?

Hvis så er tilfelle skjønner jeg veldig godt at hun røk ut, for selv det som du sier er pent

å høre på så har hun langt ifra noen x - faktor å bidra med!

Sånn er livet - et sus i sivet!

Isabella

08.okt.2009 kl.17:37

HKH: ja det er hun ja :)

Marit - sånn passe sprø

09.okt.2009 kl.13:12

Sv; Det var veldig godt å høre ;D

Frustrerte heidi

09.okt.2009 kl.13:40

SV: nå er ikke skriftlig engelsk min sterke side, ikke norsk rettskriving heller for den saks skyld, bøt hir gøus...aim fain tanks mai minister vidaut pårtfåliøu, and ai høup ju hav a vånderful dai as vell.

P.s jeg prøvde å se på x-faktor her om dagen, men jeg måtte skifte kanal...klarer ikke å se slike programmer, jeg blir så flau :-)

Isabella

09.okt.2009 kl.14:12

Frustrerte heidi: Dæven, der måtte jeg konse!! ler...

Da er du lik samboren min, han blir så flau på demmes vegne at han reiser seg og går ut på kjøkkenet, han får helt nåja!...

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits