Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Julenissen og jeg ......

Det er fjerde dag jul og jeg nyter utsikten fra vinduet av en eventyrbelagt, snøfylt og vakkert Fåvang.

Min sportye familie er på Kvitfjell og svusjer ned bakken og gjør det de elsker mest i romjula, mens jeg jeg nyter stillheten her hos "bestefar".

Jula har vært en travel tid på Mauds, med julemat og lutefisk herifra til evigheten og tilbake.

Mye har skjedd siden siste innlegg: Jeg pusser min vinkelner nål med andakt hver kveld!, jeg klager over vondt i "ræva" etter at jeg var så utrolig heldig å brekke halebenet!

Jeg har endelig blitt Halle Barrie kort!! ....
Min kjære lille macbook har død, men julenissen ( les: Samboer) har gitt meg en ny og bedre versjon, en liten sølvgrå macbook pro. Jeg gråt som et lite barn når min hvite macbook kapitulerte etter et fall i bakken og forsikringselskapet ikke ville gi meg ny skjerm, og jeg gråt igjen som et lite barn når jeg åpnet pakken fra min kjære og fikk et glimt av et epple.Jeg har vært på spasertur i vakkre oslo på andre juledag i min fantastisk nye HH vinterjakke og jeg har sett min favoritt detektiv på kino! Kino på andre juledag har vært en tradisjon for meg i snart 20 år.

    

Alt i alt har det vært en fantastisk Jul og jeg er sikker på at det nye året bringer meg og min lille familie mer tid sammen og spennende utsikkter i 2010.

2 kommentarer

Så fin du var da. Kos deg videre i romjulen.

Dagens Valium

31.des.2009 kl.23:06

Hei på deg. En liten nyttårshilsen her til deg som er på vennelista mi. Håper 2010 blir som forventet og at ting går din vei. Masse gode klemmer fra Valian Robin(son) og Bøtters :-))))

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits