Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Jeg snakker best med den jeg snakker sist med..

Det er en ting som opptar meg litt om dagen, kvinnfolk!
Ja, kvinnfolk ja, vi er jo noe av det værste som finnes. Vi er ikke enkle, for å si det sånn. Vi i motsettning til menn er noe av det mest kompliserte som finnes.
Vi klarer ikke si noe direkte, vi svømmer rundt grøten til vi får krampe i leggen og håper at stakkars vedkommende skjønner hva vi mener å si, men sier vi det rett utt og rett frem? nei, vi må for guds skyld ikke si det som det egentlig er ment, fordi noen kan jo bli såret. DJIISES!!!

Og hva skjedde med å IKKE si det til den det gjelder?? Nei, det er så mye bedre å si det til noen andre, sånn at den personen kan si det til en annen og er du heldig så får du en fantastisk versjon av det vedkommende hadde på hjertet i utgangspunktet.

Baksnakking? HELL YES!! Det er noe vi kvinnfolk kan, noen er litt amatøraktige og ikke helt vet hvordan man skal, mens andre har sort belte i kunsten.
Det er kvinnens natur å baksnakke, alle kvinnfolk gjør det i større eller mindre grad. Det er lett å bli revet med, det er befriende, lettende og gir deg en smule tilfredstillelse å snakke "shiiit" om andre.
Vi kvinner elsker å "nagge" om samme ting om og om igjen til vi er "ferdig" med det. Noen blir desverre ALDRI ferdig med det, og de har det nok vondt.

Snakk ut, rett fra leveren, ikke spar på det, gjør det riktig, høfelig og respektfult.
Ikke spør noen om deres mening hvis du ikke er forberedt til å tåle svaret.
Snakk direkte til personen det gjelder, så slipper du at mellommannen kryddrer historien litt ekstra.

med andre ord... kjære kvinnfolk... GROW SOME BALLS!4 kommentarer

Maria Elisabeth Rustad

11.mai.2010 kl.22:46

Hei

Jeg kunne ikke ha sakt det bedre selv. Helt ening med deg.Men jeg prøver å være et godt kvinne folk. Noe som ikke alltid lar seg gjøre. Men jeg prøver da.. Hihihi

Maria

Frustrerte Heidi

28.mai.2010 kl.20:57

Nja...vi finnes vel i alle variasjoner vi med...jeg leste denne for lenge siden...men tenkte at hva kan jeg si, jeg er jo kjærring sjøl, men mener selvfølgelig bestemt at jeg ikke tilhører den gruppen du beskriver :-)

MYLDRA

15.jun.2010 kl.23:34

Jeg sier det ofte til dattern min på 11: Kan dere ikke heller gjøre som gutta? Ta en fight å bli ferdige med det!!

Isabella

09.jul.2010 kl.00:49

MYLDRA:AMEN!

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits