Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

2 bøker du bare må lese....Morens hemmelige fortid på Kreta
I det hun er i ferd med å ta en avgjørelse som vil forandre hennes liv, ønsker Alexis Fielding å finne ut mer om morens fortid. Men alt moren Sofia vil vedkjenne seg om sin fortid, er at hun vokste opp i en liten landsby på Kreta før hun flyttet til London.

Da Alexis bestemmer seg for å reise dit, får hun med seg et brev fra moren, som hun må levere til en av hennes gamle venner.

Alexis ankommer byen Plaka Hun blir forbløffet over at byen bare ligger et steinkast unna den bitte lille, forlatte øya Spinalonga, Hellas tidligere koloni for spedalske. Deretter finner hun mors gamle venn Fortini og får endelig høre historien moren har skjult hele sitt liv.

En familie rammet av tragedie, krig og lidenskap Historien om hennes oldemor Eleni og hennes døtre. Hun oppdager hvor nært hun er knyttet til øya, og hvordan øyas hemmeligheter holder alle i sitt kraftige grep.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nok en medrivende roman fra forfatteren av Tilbake til Riverton. Den glemte hagen gikk rett på førsteplassen på de britiske bestselgerlistene da den kom ut i 2008. Rett før første verdenskrig blir en liten jente funnet forlatt ombord på et skip på vei til Australia. Den mystiske kvinnen som hadde lovet å passe på henne, har forsvunnet sporløst. På den lille jentas 21-årsdag, får Nell Andrews vite en hemmelighet som kommer til å forandre livet hennes for alltid. Først flere tiår senere begynner hun å lete etter sannheten. Når Nell dør, arver barnebarnet hennes, Cassandra, noe uventet - et hus og "den glemte hagen". Området er beryktet blant de lokale for hemmelighetene det skjuler - hemmelighetene om den fortapte Mountrachet-familien og den umyndige Eliza Makepeace, forfatter av mørke viktorianske eventyr. Sannheten om familien, og det hundre år gamle mysteriet om den lille forlatte jenta, avsløres.

 

 

Én kommentar

mylife

12.sep.2011 kl.16:34

Disse skal jeg kjekke ut =) Trenger virkelig nye bøker å lese.

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits