Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Jeg er i Paradis....

... playa del Carmen, Mexico....

 

Februar/mars i år bestemte vi at familieferien vår i år skulle ta ferden til tropiske Mexico. Så vi bestilte betalte og belaget oss på en hard sommerøkt i familiebedrifta og var klar til å dra på høstferie i 2 uker i slutten av september, men som alle dere som følger bloggen har fått med seg ble det ikke noe jobbing i hele sommer, hardt liv, men nå er vi i paradiset Mexico.

 

3 timer ned til oslo, ca 3 timer til Frankfurt, 3 timer på flyplassen, 12 timer til Cancun... puuuh... men FY det var verdt reisen.

I følge yr.no skulle det regne og ingen sol frem til 8 oktober...oh shitt! men neida, det var bare tull, fantastisk vær 30-35 varmegrader og et enormt høfflig og vennlig folkeslag!

Vi har hatt et par INSANE in the MEMBRANE regnskur, men så klarner det opp igjen, ganske deilig egentlig, for jeg lover deg det er varmt i sola.

Jeg har funnet mine kjære barndomsminner fra Spania.... wiii... pulver saft.... NOSTALGI
Jeg og prinsessa skal bli  PADI SCUBA DIVERS. Vi har hatt vår bassengtrening, et dykk i havet ( en utrolig opplevelse) og nå leser vi til prøve på fredag... så kryss fingrene for oss! 

Prinsessa har fått manikyr og pedicyr i dag, Prinsen og Kongen har klippet seg og jeg har blit pampered på stranda med massasje.... livet er godt....

 

TO BE CONTINUED...... 

 

 


3 kommentarer

helenekroosby

05.okt.2011 kl.01:31

søta! fin blogg du har, er fast leser :)

kommenter gjerne tilbake

Kitty

05.okt.2011 kl.07:08

Wow det ser og høres lekkert ut Bella!! Gleder meg til du kommer hjem, så jeg får høre alle detaljene:) Kos dere fortsatt masse, lykke til med dykkerprøven:)!!! Klemmmmm

Camilla

05.okt.2011 kl.07:58

så herlig det ser ut. fin blogg:-)

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits