Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

Jeg er i Paradis del V....EPILOG

......borte bra, men hjemme best ? tjaaa... jo?..

JODA! det var delig å komme hjem til en "smule" kaldere luft ja!.... takk og pris for at jeg hadde skiftet til piggdekk før vi dro, da oppdatteringer på Facebook varslet med bilder av busker med snø på!

Våre siste dager i Paradiset Mexico var vidunderlige.......

  
Så var vi klar og pakket, oppe tidlig og av gårde Kåre til flyplassen for å dra hjem.... men neida! flyet er cansellert!

HUH? måtte nødlande i Azorene... DJIIS... like godt at vi ikke skulle med det flyet...

SÅ, etter mye frem og tilbake og en litt fraværende Apollo representant blir vi busset til et 5 stjernes hotell med alt inkludert. OKAY!!

   

Så vi kosa oss for alt det var verdt og fikk beskjed om å stille til bussavgang kl. 0800 morgenen etter, og det gjorde vi... sto opp kl. 0600 ( trøtt og jævlig!) ordnet med henting ( suittene våre var ivertfall 4 km unna lobby!) dette ble bestilt dagen før, men som andre latinere så er i morgen i morgen samme pokker hvilket land de snakker spansk i!... sukk.... så.. frokost... good.... henting i buss... nei!.... det kom en eller annen tulling av en tysk guide som ikke sa et eneste ord, men holdt opp en plakat der det sto: BUSS 10:30  FLIGHT 14:00....JAVEL?

ok, god tid plutselig, en smule irritert fordi jeg var så sykt trøtt kl. 0600....

hmmm.... buss med 150 tyskere kl. 1130? ALDRI I LIVET!!!

Vi kaster oss i en minibus, for med oss et og det ENESTE andre skandinaviske paret og et ungt par fra Tyskland og tar av til flyplassen en halvtime før de andre.... WIIIIII... først i CONDOR luka for sjekk inn......

OG TAKK GUD FOR DET....... 12 kg overvekt håndbagasje???? WTF??? har jeg aldri opplevd før... så vi tar ut av bagger og kler på oss, kaster..... henger på oss, spiser opp og slenger på oss..... 1 kg overvekt igjen... sorry men da viste vi ikke hverken hva vi skulle spise eller ta på oss og Bella måtte betale den fantastiske summen av 31 USD for 1 GOD DAMN KILO MED OVERVEKT!!!.... og jeg sa det til han duden i luka... - eh... det er greit jehg kan ta det ut av baggen og ta det på meg, men jeg totalt veier like mye om jeg har det på meg eller i baggen... comprendes?

CONDOR = RYANAIR som er = DRITTSELSKAP!

joda... Frankfurt kl. 0800.... må le litt... nei ikke videre, FORDI fly fullt... standby... sende en unge på første fly.... 3 vente til neste, kanskje komme meg... neida... jo... nei kl. 1700 OH NO!.....

Søte damer på LUFTHANSA synnes sikkert synn på oss der vi satt og så ut som noen vrak, hadde sendt en unde avgårde allerede, damene booka oss inn på buisnessclass og sendte regning til CONDOR de.. HA!

hjemme.... med alle kofferter tross reiseruta og ombokkinger... BRAVO LUFTHANSA...jeg er Imponert!

3 timers kjøretur hjem til dalen.... og mellom 15-17 timers søvn i egen seng..... 

 

Borte bra... men hjemme best....

 

Peace


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits