Blog Widget by LinkWithin
leser bloggen akkurat nå.

REAL MENN DONT RAPE!

Jeg blir rett og slett fysisk uvel av å lese nyheter om dagen.

Listen over voldtekt i oslo blir bare lengre og lengre.
Med sjokk ser jeg på nr. 39... herregud... før jeg flyttet til Dalen var det gateadressen min, den gata er liten! og ganske så åpen, og kl. 1505, midt på dagen, med barn i barnehagen rett ved siden av og skoleungdom på vei hjem fra ungdomskolen rett oppi gata. Jeg blir dårlig!

Hva får en man til å tro at det er OK og tvinge seg på noen seksuelt? Hva får han til å tro at et nei er et ja?

INGEN og jeg mener INGEN fortjener å bli voldtat, uansett om de er fulle, lettkledde eller har vært ei "lokke mus", et NEI er et NEI uansett.

Det er ubegripelig at noen kan få seg til å komme med utsagn som : - jo jo men hun ba jo nesten om det selv.

NEI, vi ber ikke om det fordi om vi har korte skjørt og utrigning, eller om vi har vært så uheldige å drukket for mye og finner ut at vi skal gå hjem. Vi er DUMME som gjør det, men vi BER ikke om å bli voldtat.

Statistikken viser at det er menn av utendlands bakgrunn som topper listen på voldtekstmenn. Trist. DET hjelper ikke på i vårt lille skeptiske land.

Til og med deres jenter unngår mørkhudete menn....Norsk-somaliske Kadra Yusuf vil heller gå bak «Ola» enn «Ahmed» på kveldstid i Oslo.

Til alle dere kvinner/jenter der ute....

Pass godt på dere selv, ha pepperspray eller lignende i veska, aldri gå alene hjem fra byen, hold deg i hovedgata, ikke ta pirattaxi, Oslo Taxi er safe med kamera i bilen. Pass på hvem du tar med deg hjem. Lær deg selvforsvar.

Last ned Bsafe app på Iphone eller Android
Ekte menn voldtar ikke......

 

 

2 kommentarer

idaayreon

03.nov.2011 kl.22:11

Helt enig i det du skriver! Det er fryktelig.. i tillegg til pepperspray synes jeg omtrent det skulle vært pensum på skolen med selvforsvar. For dette kan ikke tillates lenger. Mens voldtektssakene fosser inn hos politiet, bruker de heller sine ressurser på Behring Breivik saken. Jentene i denne byen er redde og har all grunn til det. Jeg skal lære meg selvforsvar! Forhåpentligvis banke møkka ut av svina!!

Isabella

03.nov.2011 kl.22:15

idaayreon: ja, alle jenter skulle kunnet selforsvar, da hadde det vært andre boller!

Skriv en ny kommentar

Isabella

41, Ringebu

Jeg påberoper meg retten til å ha skrivefeil.


Blogglisten

Norske blogger

blogglovin

bloggping


www.blogglink.no


ToppBlogg - toppliste for bloggereBlopp.no

Kategorier

Arkiv

hits